Op 15, 16 en 17 oktober 2020* speelt Toneelgroep Maskerade.

Wees niet bang in het donker

Korte inhoud:
De geschifte toneelschrijver Sebastiaan Sluw woont in een oud vervallen huis met de naam “De Schaduw”. We maken kennis met de rest van de bewoners: de moordlustige Sluiper, een oude actrice Bep Brul, bekend om haar huiveringwekkende manier van gillen, de muizige secretaresse Miranda Wendel, een butler met de naam Bot en een huishouder met de naam Beentjes. Sluw’s aartsvijand is de slimme, maar valse toneelcritica Sylvia Kraai. Ze heeft een hekel aan thrillers op het toneel en heeft Sebastiaan gedwongen zich terug te trekken. Als wraak heeft Sebastiaan haar bij hem thuis uitgenodigd. Hij is overleden en zijn erfenis moet verdeeld worden. Alle soorten attributen voor het maken van thrillers zijn uitgestald, om haar te overtuigen dat ze het mis heeft wat zijn werk betreft.

Alle familieleden worden door een advocaat uitgenodigd bij de verdeling van de erfenis aanwezig te zijn. Neef Thom en nicht Laura, die elkaar nog nooit ontmoet hebben, gaan een groot deel van de erfenis opstrijken en wat kleinere legaten zijn voor het personeel.

Dit onder voorwaarde dat ze 24 uur in het griezelige huis moeten verblijven en geen tekenen van labiliteit mogen vertonen. Ja… en dan gebeuren er hele vreemde dingen!

*=Uiteraard volgen wij de aanwijzingen en richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid! (Welke maatregelen neemt Maskerade?)

Reserveer nu via de link  en reken direct af met Ideal en ontvang je tickets direct in je mailbox.

Update: 5-10-2020
Met de huidige maatregelen van de Rijksoverheid, de Veiligheidsregio en de Gemeente Uithoorn hebben we geen ontheffing meer om met 100 personen te spelen op één avond. We kunnen per voorstelling slechts 30 personen kwijt. We hebben als vereniging toch besloten om te gaan spelen. De voorstellingen komen er anders uit te zien.

–         Er is geen pauze

–         Er is geen bar (u krijgt bij binnenkomst koffie of thee)

–         Mondkapjesplicht: vanaf de kassa tot aan uw stoel dient u een mondkapje te dragen (zelf meenemen). Tijdens de voorstelling mag het mondkapje af. Na de voorstelling moet u het kapje weer opdoen tot u het pand heeft verlaten.

*donderdag 15 oktober2020 30 personen aanvang 20.15 uur.
Zaal open 19.00 uur. Na aanvang geen toegang meer.

*vrijdag 16 oktober 2020 30 – personen aanvang 19.00 uur 
Zaal open 18.15 uur. Na aanvang geen toegang meer.

*vrijdag 16 oktober 2020 30 – personen aanvang 21.15 uur
Zaal open 21.00 uur. Na aanvang geen toegang meer.

* zaterdag 17 oktober 2020 – 30 personen aanvang 19.00 uur
Zaal open 18.15 uur. Na aanvang geen toegang meer.

*zaterdag 17 oktober 2020 – 30 personen aanvang 21.15 uur
Zaal open 21.00 uur. Na aanvang geen toegang meer.

Toneelgroep Maskerade speelt in het AlkwinTheater Klik hier voor de route.

Wees maar niet bang in het donker