Op 24 en 25 april 2020 speelt Toneelgroep Maskerade

Wees niet bang in het donker

Korte inhoud:
De geschifte toneelschrijver Sebastiaan Sluw woont in een oud vervallen huis met de naam “De Schaduw”. We maken kennis met de rest van de bewoners: de moordlustige Sluiper, een oude actrice Bep Brul, bekend om haar huiveringwekkende manier van gillen, de muizige secretaresse Miranda Wendel, een butler met de naam Bot en een huishouder met de naam Beentjes. Sluw’s aartsvijand is de slimme, maar valse toneelcritica Sylvia Kraai. Ze heeft een hekel aan thrillers op het toneel en heeft Sebastiaan gedwongen zich terug te trekken. Als wraak heeft Sebastiaan haar bij hem thuis uitgenodigd. Hij is overleden en zijn erfenis moet verdeeld worden. Alle soorten attributen voor het maken van thrillers zijn uitgestald, om haar te overtuigen dat ze het mis heeft wat zijn werk betreft.

Alle familieleden worden door een advocaat uitgenodigd bij de verdeling van de erfenis aanwezig te zijn. Neef Thom en nicht Laura, die elkaar nog nooit ontmoet hebben, gaan een groot deel van de erfenis opstrijken en wat kleinere legaten zijn voor het personeel.

Dit onder voorwaarde dat ze 24 uur in het griezelige huis moeten verblijven en geen tekenen van labiliteit mogen vertonen. Ja… en dan gebeuren er hele vreemde dingen!

Reserveer nu via de link  en reken direct af met Ideal en ontvang je tickets direct in je mailbox.

Toneelgroep Maskerade speelt in het AlkwinTheater Klik hier voor de route.

Koop nu je tickets voor de vrijdagavondvoorstelling van 24 april 2020.

Uitverkocht

Koop nu je tickets voor de zaterdagvoorstelling van 25 april 2020.

Uitverkocht

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
24 april 2020 Wees niet bang in het donker
Foyer open om 19:00 uur Theaterzaal open om 20.00 uur. Aanvang show 20.15 uur. Print uw ticket of neem deze op uw mobiele telefoon mee naar de zaal.Adres Theater: Weegbree 55, 1422MT Uithoorn. Check ook je spambox.
13,50
0 available
Sold Out
25 april 2020 Wees niet bang in het donker
Foyer open om 19:00 uur Theaterzaal open om 20.00 uur. Aanvang show 20.15 uur. Print uw ticket of neem deze op uw mobiele telefoon mee naar de zaal. Adres Theater: Weegbree 55, 1422MT Uithoorn Check ook je spambox.
13,50
0 available
Sold Out