Sabine Baptist-van Keulen

 Sabine Baptist-Van Keulen

 

Lid sinds: 1994
Eerste rol: Figurante in 'Yvonne' 
Leukste rol: Louise in 'De Twee Weezen'. Ik moest een blind meisje spelen en heel veel uit mezelf halen. Het was een enorme uitdaging, mede omdat het mijn eerste grote rol was en ook Lena in 'Het Schaep met de vijf Pooten', dit was leuk om een vrouw te spelen die wel van mannen houdt!
Andere opmerkelijke rollen: Katharina in 'De Getemde feeks' (1999), Louise in 'De Twee Wezen' (1995), Antoinette in 'De Wijze Kater' (1997), Ali in 'Jan Rap en z’n Maat' (1997), Lucile in 'De Parvenu' (2000), Marietje in 'Op Hoop van Zegen' (2001), Polly in 'De Driestuivers Opera', Lena in 'Het schaep met de vijf Pooten' (2008 en 2009) en nog vele verschillende andere rollen
Mooiste Maskerademoment: De dagen dat we met Maskerade erop uit gaan (speurtochten, musea etc. bekijken, rondvaarten). Dit heten Maskeradedagen en ze worden ieder jaar door twee leden van toneel georganiseerd. Een ander moment is dat we 'Het Schaep met de vijf Pooten' professioneel mochten opvoeren in De Engelenbak in Amsterdam. Voordat we dan moesten gaan optreden gingen we eerst met z'n allen uit eten. Dit was zo gezellig!
Deze rol zou ik nog eens willen spelen: Een drama uit de tweede wereldoorlog, dat lijkt me een ontzettende uitdaging
Maskerade is voor mij:  

 

< Terug naar lijst

 

Afdrukken E-mailadres