Maskerade speelt 'Het Laatste Contact' van Dick Maasland

Op 7 en 8 april aanstaande, speelt Maskerade na, zoals u van hen gewend bent, maanden van gepassioneerde voorbereiding: “Het laatste contact.”

Het is de manier waarop verlangen wordt ingevuld, die bepalend is voor de keuzes die je maakt. Als verlangen omslaat in angst kan het verlangen je beknellen en komen je keuzes op scherp te staan.

“U betreed de wachtruimte van de luchthaven, thuishaven van Mask Air. Vanwege de weersomstandigheden kan het zijn dat het vliegtuig waar u op wacht met enige vertraging aankomt. We verzoeken u geduldig te blijven en op aangeven van het personeel van de luchthaven u te vervoegen in de aangewezen wachtruimte.”

Met dit bericht bent u ontvangen op de luchthaven. Er worden veel vliegtuigen verwacht, maar we leven mee met de wachtenden op vlucht 147 van Mask Air, met een verwachte aankomsttijd van 17.40 uur.

We weten niet op wie u wacht. Elke vlucht heeft mensen aan boord die voor iemand belangrijk zijn. We doen er alles aan om ieder vliegtuig veilig te laten landen. De purser van dienst zal u waar nodig informeren, en ons luchthavenpersoneel kan voor vragen altijd worden benaderd.

Ieder mens is anders, ieder mens heeft andere hoop en verwachtingen, maar in een situatie waar je geen grip op hebt, heb je elkaar juist nodig.Leef mee met de verwachtingen en oplopende spanningen bij de mensen die wachten. Kijk en voel mee, wat er met mensen gebeurt als ze in onzekerheid raken, als irritaties oplopen, als mensen op zichzelf en elkaar teruggeworpen worden en het enige dat hen rest is te wachten.

Wilt u in spanning met ons wachten en invloed hebben op de afloop van dit stuk? De voorstellingen zijn op 7 en 8 april om 20.15 uur in Het Alkwin Kollege, Weegbree 55 in Uithoorn. De kaartverkoop is gestart en zijn a 12,50 te koop op www.toneelgroepmaskerade.nl of telefonisch 06-81228111

Afdrukken E-mailadres