Maskerade speelt The Mousetrap

Komend voorjaar presenteert Toneelgroep Maskerade haar 'take' op het langstlopende toneelstuk aller tijden: The Mousetrap. Dit stuk van Agatha Christie moet je gezien hebben, al is het maar één keer in je leven! Dit ultieme Britse moordmysterie ging in het Ambassadors Theatre in het Londense West End in première op 25 november 1952. En het wordt nog steeds opgevoerd, sinds 1973 in het St. Martin's Theatre, avond aan avond, zonder één keer over te slaan.

Na bijna 64 jaar en ruim 26.000 opvoeringen in Londen is The Mousetrap twee avonden in Uithoorn te zien. In het Alkwin Theater!

The Mousetrap speelt in de jaren '50 van de vorige eeuw. Het pas getrouwde stel Giles en Mollie Ralston opent in Monkswell Manor een pension. Door een hevige sneeuwstorm raken de gasten van de buitenwereld afgesloten. Niemand kan er meer in of uit. Eerder die dag is er, vlakbij in Londen, een vrouw gewurgd. De dader is voortvluchtig. De spanning loopt op als er in het pension een tweede slachtoffer valt! Het onheilspellende kinderdeuntje 'Drie Blinde Muizen' dat regelmatig te horen is, doet het ergste vrezen...

Ieder van de aanwezigen heeft een mogelijk motief voor de moorden en ieder was in de gelegenheid om de moorden te plegen...

Wie is wie? Wie verbergt wat? En welk muisje zal het slachtoffer zijn als de muizenval voor een derde keer dichtklapt...?

Reserveer uw kaarten via deze link of via onze reserveringslijn: 06 8122 8111

Afdrukken E-mailadres